Filter
 • Out of stock Aanbieding!
   233,00
 • Aanbieding!
   629,00
 • Aanbieding!
   649,00
 • Aanbieding!
   669,00
Filter

U-poot tafels

Een industriële tafel met U-poot koop je bij Meubeldumper.nl. Deze tafels zijn stoer en net anders dan alle andere eettafels. De U-poten zijn gemaakt van robuust, gecoat staal en zijn een genot om naar te kijken en aan te zitten! Meubeldumper heeft voor een ieder  een U-poot eettafel in het assortiment. We hebben tafels met een dikke U-poot of een eettafel met U-poot die wat sierlijker is.

Naast een mooie, industriële eettafel met U-poot hebben we ook een salontafel met U-poot. Mogelijkheden genoeg dus! Grote eettafels met U-poot of een kleine salontafel met een sierlijke U-poot, beide zijn in ons assortiment te vinden. Vele van onze eettafels met U-poot hebben een blad van mangohout wat zorgt voor de industriële look die in ieder huishouden passend staat.

Als je jouw U-poot tafel online wilt bestellen, kan dat eenvoudig via onze shop. Heb je een vraag over een U-poot tafel of wil je graag wat advies over welke tafel te bestellen? Neem dan gerust contact met ons op via de chat of via onderstaande contactgegevens:

Tel: 06-41918313
E-mail: info@meubeldumper.nl

Naast de U-poot tafels hebben we ook tafels met een X-poot. Bekijk ons assortiment X-poot tafels hier!