Filter
  • Aanbieding!
     90,00
Filter

Eetkamerstoelen assortiment van Meubeldumper.nl

De eetstoelen in jouw huis kunnen je dag maken of kraken! Met een mooie set eetkamerstoelen kun je de sfeer in jouw huis volledig bepalen. Naast deze sfeerbepaling is een comfortabele eetstoelen set ook geen overbodige luxe. Meubeldumper.nl heeft een divers assortiment stoelen voor jouw eethoek. Voor klassieke, industriële maar ook stoelen voor elke interieurstijl passend bij jouw eettafel kun je bij Meubeldumper.nl terecht.  Mooie designs, stevige frames en comfortabele zitvlakken.

Eetstoelen van hoge kwaliteit

Wanneer je van plan bent een eettafelstoel te kopen zul je op verschillende zaken letten. Natuurlijk let je op hoe deze stoel eruit ziet, maar ook van welk materiaal de stoel gemaakt is. Over het algemeen bieden wij bij Meubeldumper.nl eetkamerstoelen gemaakt van stof en een frame van gecoat staal. Op deze manier kunnen we garanderen dat de stoel tegen een klein stootje kan en met gepast onderhoud je er jaren plezier van zult hebben.

Een opvallende, felle kleur aan tafel? Ook eetkamerstoelen met een opvallende kleur hebben we op voorraad. Vele mooie kleuren die eruit springen zijn beschikbaar. Neem bijvoorbeeld onze Eetkamerstoel Eva in de kleur limoen, Een mooie industriële stoel met een fram van gecoat staal. Stevig, opvallend en écht zitcomfort gegarandeerd!

Stoelen voor aan de eettafel, welke past het best?

Een nieuwe set eetstoelen is natuurlijk een investering in jouw interieur. Wel is het om die reden goed om te kijken welke interieurstijl jouw eetkamer of eethoek heeft en welke eetkamerstoel hier bij past. Van een wat klassieke eetkamerstoel tot meer industriële eettafelstoelen, de keuze is reuze! Maak een keuze uit de meer dan 20 verschillende modellen. Een keuze maken kan lastig zijn, maar geen zorgen… Ook verschillende eettafelstoelen of eetkamerstoelen in verschillende kleuren aan dezelfde tafel kunnen erg leuk staan.

Een eetkamerstoel in jouw interieurstijl

Het is natuurlijk erg mooi als jouw nieuwe eetkamerstoel matcht bij de rest van jouw interieur. Wij hebben voor elke interieurstijl iets wils en ook staan bij alle eetkamerstoelen natuurlijk de afmetingen vermeld. Zo weet je direct of het bij, maar ook onder de tafel past… wel zo handig!

Advies nodig bij de keuze van jouw nieuwe eetkamerstoelen?

Twijfel je over een bepaalde stoel, heb je een vraag waarvan je het antwoord op onze website niet kunt vinden? Neem dan gerust contact op via de chat op onze site, stuur een mail naar info@meubeldumper.nl of bel ons op +31 6 29211324. Heb jij al precies in beeld welke stoel je zoekt en bestellen wilt? Bestel dan eenvoudig, veilig en snel jouw nieuwe eethoekstoelen online via onze shop.