Filter
 • Aanbieding!
   849,00
 • Aanbieding!
   1.299,00
 • Aanbieding!
   1.399,00
 • Aanbieding!
   949,00
 • Aanbieding!
   1.199,00
 • Aanbieding!
   999,00
Filter

Vakkenkast kopen bij meubeldumper.nl

Een industriële vakkenkast kopen doe je natuurlijk bij meubeldumper.nl! We hebben een divers aanbod met verschillende soorten vakkenkasten die als functionele opberger kunnen dienen, maar ook gewoon heel leuk zijn om jouw woonaccessoires in te zetten. We hebben verschillende soorten vakkenkasten. Diverse kleuren, bijvoorbeeld een vakkenkast zwart, of een vakkenkast houtkleur. Ook hebben we binnen deze industriële vakkenkasten de keuze uit een open vakkenkast (ook wel boekenkast) of een vakkenkast met deuren. Een tijdloze, industriële vakkenkast van meubeldumper.nl past in elk interieur. Het metaal van de vakkenkast geeft dit industriële tintje aan jouw huisstijl. Een vakkenkast met een metalen frame en houten planken zorgt voor een stevige kast die eenvoudig en heel mooi te combineren is.

Een vakkenkast met open vakken die ieder een verschillend formaat hebben kun je perfect jouw woonaccessoires tentoonstellen. Van bloemen tot dierbare foto’s, alles is hierin perfect op te stellen. Het speelse in de kast komt naar voren door de vakkenkast met open vakken in verschillende formaten. Deze zorgt voor een speels maar stoer uiterlijk. Als je toch liever voor een opgeruimdere look wil gaan hebben we kasten met deuren. Deze zorgen ervoor dat het geheel opgeruimd lijkt en niemand hoeft te weten welke spullen er achter deze deuren zit… De vakkenkasten van meubeldumper.nl zijn goed te combineren met onze andere kasten. Direct eens even kijken? Ga dan naar de categorie alle kasten.

Twijfel over een nieuwe vakkenkast kopen?

Heb je twijfels over de aankoop van jouw industriële vakkenkast? Neem gerust contact met ons op. Onze adviseur kan helpen bij het uitkiezen van jouw open vakkenkast of vakkenkast met deuren. Daarnaast mag je de kast 14 dagen in jouw huis proberen en komen we de kast ook nog eens persoonlijk bezorgen!